Активности

04.04.2024

Обележавање светског дана аутизма у ПУ ,,Радост” Чачак

Светски дан аутизма обележава се сваке године 02. априла. Ове године, малишани ПУ “Радост” на нивоу свих објеката, активно су учествовали у обележавању овог дана под слоганом “Прихвати, воли, разуми”.

Циљ обележавања датума је пружање помоћи и повећања разумевања за особе са аутизмом дајући им подршку широм света. Учешће су узели и родитељи, а повезали смо се и са локалном заједницом учешћем на манифестацији “Маскенбал” коју традиционално у Културном центру организује ШОСО “1.новембар”.

21.03.2024

Сарадња ПУ ,,Радост” са ФК ,,Борац”

У периоду од 11.03. до 20.03.2024 године деца и вапитачи Прешколске установе ,, Радост “ Чачак у сарадњи са фк ,,Борац “1926 организовали су посету клубу,како би се едуковали зашто је спорт важан. Људи из фудбалског клуба и спортског центра ,,Младост” су приближили деци и васпитачима шта то све има у нашем граду и где би све могли да се баве спортом. Посете су се одвијале сваког радног дана по групама у два различита термина. После предавања које је одржано у конфренцијској сали клуба о историји фк ,,Борац” , упознавања са клупским просторијама ,деца су изашла да виде како изгледа прави фудбалски терен, на којем су и они заиграли.

13.10.2023

,,ОЛИМПИЈАДА“ ПУ Радост 2023

У недељу, 10.12.2023.год., у хали КК,,Борац“ Чачак, са почетком у 17h, одржана је манифестација ,,Дечија олимпијске игре“. На манифестацији је учествовало 11 група деце у години пред полазак у школу (275 деце). Олимпијада је одржана под покровитељством града Чачка. Деца су учествовала у шест тематских игара и победник у свакој групи је група која за најкраће време заврши игру. Свака група је добила награду за залагање, а екипе које су освојиле прва три места добиле су пехаре и медаље.

13.10.2023

,,Једнодневни излети“ у ПУ Радост

Предшколска установа ,,Радост“ је школске 2023/24.г. на иницијативу Савета родитеља, организовала једнодневне излете: Амбијентална учионица на Дрини, Амбијентална учионица Ужице, Шаренград. Циљ излета је реализован у складу са савременим тенденцијама у образовању. Око 450 деце је имало прилику да прође кроз низ едукативних активности, интерактивне радионице ,,Ослушни природу“, ,,Млади чувари природе“, да се упозна са шумским бонтоном, да стекне сазнања о ланцу исхране, препознају дрвеће, да искусе вожњу у амбијенталној учионици на води, бродом ,,Гризли“. У националном парку Тара, чувару ретких и угрожених биљних и животињских врста, кроз програм који подразумева непосредно искуство и практичан рад, деца су стицала сазнања како становници различитих станишта живе и како стварају и одржавају хармоничне односе.

Приликом посете хидроцентрали у Ужицу, првој у Европи, а другој у свету изграђеној по Теслином принципу полифазних струја, имали су прилику да сазнају о изванредном инжењерском достигнућу које нас подсећа на важност обновљивих извора енергије, природне циклусе и очување животне средине, да учествују у радионицама са темом струје и Николе Тесле. Узбудљива вожња електричним возићем кроз чаробну клисуру Ђетиње, предео изузетних одлика и станиште 154 врсте лептира, прелепи предео којим је некада саобраћао стари воз Ћира, вожња до Стапарка где су деца имала прилику да се упознају са животом праисторијског човека, без струје, интернета и осталих технолошких помагала. У Шаренграду су посетели авантура парк, терен за мини голф, зип лајн за најмлађе, имали су прилику да виде реплике диносауруса и да учествују у низу забавних активности.

13.10.2023

,,Дечија недеља“ у ПУ Радост

Дечија недеља, највећа национална манифестација заштите и промоције дечијих права, под покровитељством Министарства за бригу о породици и демографију, под слоганом ,,Велико срце деце Србије“, обележена је и ове године, као и сваке до сада, у нашој предшколској установи, низом активности кроз које су промовисана дечија права, заједничким учешћем деце, родитеља, васпитача и локалне заједнице.

Организован је низ активности: хуманитарна акција ,,За Нађу“, крос ,,Радост“, ,,Пузијада“, ликовна колонија, активности везано за безбедност у саобраћају, ,,Пусти музику и покрени се“, ,,Имам право да добијам и делим“, ,,Изложба кућних љубимаца“, посета местима у локалној заједници, школама, угостили смо балетски студио, плесни студио ,,Луна“, КК,,Борац“, КУД ,,Дуле Милосављевић Желе“, ученике музичке школе, представнике Муп-а, засадили дрво генерације, угостили другаре који су некада похађали нашу установу, подржали другаре са церебралном парализом тако што су оставили свој отисак у срцу, посетили КК,,Гриву“, пијацу, воћњаке, исписали заједно са родитељима своје жеље на балоне, прошетали до Спомен парка и пустили их да одлете високо верујући да ће се свака жеља испунити, ако јако и снажно верујемо у то.

05.10.2023

,,Вeлико срце деце Србије“

У складу са слоганом Дечије недеље: ,,Велико срце деце Србије“, деца, родитељи и васпитачи вртића Мајски цвет, показали су велико срце и организовали хуманитарно продајну изложбу за прикупљање средстава за Нађино лечење.

ПУ,,Радост“ током целе године поштује дечија права, а у току Дечије недеље задатак јој је да скрене пажњу заједнице на вредности које су вечне: емпатију, љубав, хуманост..

11.09.2023

Вртић “Мајски цвет”

Велика акција сређивања дворишта у вртићу “Мајски цвет” одржана је 09.09.2023. године. У акцији су учествовала деца, родитељи и васпитачи. Мноштво дивних инсталација, квалитетно проведено време неки су од продуката целодневног дружења.

09.09.2023

Календар здравља

У вртићу “Сунце” се обележавају датуми из Календара здравља. Током прошле седмице деца су уз пригодне садржаје обележила – Дан здравља уста и зуба и – Дан без дуванског дима. Гости су одржали и кратко предавање на ту тему.

18.06.2023

Koнгрес ,,ПОДРШКА ДОБРОБИТИ ДЕТЕТА“

Васпитачи ПУ “Радост” у сарадњи са УВАМО, присуствовали су 3.Конгресу стручних радника предшколских установа Србије. Тема конгреса је била ” подршка добробити детета- одговорност целокупног друштва”

09.06.2023

Пројекат ,,ЗНАЧАЈ ПРАЋЕЊА ЛИНЕАРНОГ РАСТА КОД ДЕЦЕ“

Дана, 06.06.2023.г, у ПУ,,Радост“, Чачак, одржана је едукација,
радионице, за медицинске сестре на ПЗЗ и сараднике за унапређивање ПЗЗ коју реализује Савез удружења медицинских сестара ПУ Србије уз подршку Секретаријата за образовање и дечију заштиту и Министарства просвете РС, а у сарадњи са Удружењем за педијатријску ендокринологију и Институтом за здравствену заштиту мајке и детета, као увод у пројекат ,,Значај праћења линеарног раста код деце“.

Истог дана, у објекту Сунце, одржана је трибина за родитеље. Гости предавачи били су: Oлгица Субашић, испред Савеза удружења медицинских сестара ПУ Србије, др Катарина Митровић дечији ендокринолог Института за здравствену заштиту мајке и детета, Љубица Гргић медицинска сестра Института за здравствену заштиту, Драгана Живковић, главна сестра Института за здравствену заштиту мајке и детета.

Пројекат је значајан за сву нашу децу и доприноси превентивном деловању како би се уочила одступања од нормалног раста и благовремено реаговало, уз стручну подршку ендокринолога који су и реализатори пројекта, са Института за здравствену заштиту мајке и детета Србије ,,Др Вукан Чупић“

15.05.2023

Meђународни дан породице

У понедељак, 15. 05. 2023 год. у Вртићу “Мајски цвет” обележен је Међународни дан породице у виду креативних радионица.
Васпитачи су, заједно са родитељима, одабрали садржаје који су уједно били и едукативног и забавног карактера. Радионица за израду породичног грба била је веома подстицајна за активно учешће деце и родитеља а због великог интересовања одржана је у два термина.

Вредне руке родитеља које су спремале посластице засладиле су велики број деце. Штанд са препоруком књиге “Ово мораш прочитати” је био пун предлога добре литературе, а родитељи и васпитачи су деци читали приче. Централно место вртића било је предвиђено за музику и плес који су допринели веселој атмосфери прославе. Хуманитарни део ове акције је остварен у прикупљању гардеробе и играчака за децу којима је то потребно. Родитељи су се растали у лепој атмосфери уз договор за чешће окупљање.

26.04.2023

ТВ Информатор – ЕДУКАЦИЈА РЕЦИКЛАЖА ПУ РАДОСТ”

27.03.2023

Шеста Национална конференција о раном развоју и родитељству
„Навијамо за родитеље“

Шеста Национална конференција о раном развоју и родитељству „Навијамо за родитеље“ oдржана је у Београду 13. 12. 2022.године. Конференцију је организовао УНИЦЕФ у сарадњи са Владом Републике Србије. На конференцији су присуствовали чланови Тима за рану интервенцију Чачка из наше установе Марија Стојановић – васпитач и Јелена Жагрић.- логопед.
Ова конференција је донела нова сазнања и иновације у ширењу политика и квалитетних стручних пракси које полазе од потреба и снага родитеља и најмлађе деце у нашој земљи. Окупила је професионалце и експерти из различитих области раног развоја деце (педијатри, патронажне и педијатријске сестре, социјалне раднике, дефектологе, логопеде, педагоге, психологе, васпитаче и др.), доносиоце одлука, представнике приватног сектора, истраживаче, медије, родитеље и старатеље да се упознају и дискутују о савременим доказима, праксама и јавним политикама, да се умреже у жељи да унапреде постојеће стање услуга за најмлађе у Србији. Да сви јавни системи, програми, политике и праксе треба да полазе од потреба најмлађе деце и њихових родитеља.
Улагање у подршку породици у периоду раног детињства већ је испробана јавна политика у многим земљама широм света и УНИЦЕФ је заговара јер је неопходна за праведан, доступан и квалитетан систем подршке који омогућава оптимални развој и укљученост сваког детета, те тако доноси немерљиве користи за цело друштво.

22.03.2023

Зелена оаза у вртићу “Невен”

У вртићу “Невен” 10.03.2023 организована је акција садње 75 туја, донација бивше директорке ПУ “Радост” – Јеле Суруџић. У акцији су учествовала деца, васпитачи и градско зеленило.

 

Захваљујемо се свима, а посебно хвала драгој Јели!!

Колектив вртића “Невен”

14.03.2023

Шести окружни стручни сусрети ,,Медицинска сестра васпитач као део заједнице учења и учесник у планирању промена у васпитно- образовној пракси“

У сарадњи са Савезом удружења медицинских сестара предшколских установа Србије, ПУ ,,Радост“ Чачaк, била је домаћин Шестих окружних стручних сусрета медицинских сестара предшколских установа Србије. Тема Шестих окружних сусрета била је:
,,Медицинска сетра васпитач као део заједнице учења и учесник у планирању промена у васпитно-образовној пракси“

Сусрети су били прилика да се у установи домаћина окупе представници МПНТР, чланови организационог одбора СУМСПУС, васпитно особље из ПУ Ужица, Крагујевца, Ивањице, Гуче, Лучана, Рашке и Чачка. Циљ хоризонталних размена је јачање компетенција медицинских сестара васпитача, васпитача и стручних сарадника, као рефлексивних практичара у планирању промена у заједничком развијању реалног програма и грађењу културе јаслица и вртића као заједнице учења. На скупу је указано на важност сталног стручног усавршавања, развијања професионалца кроз рефлективну праксу, хоризонталне размене међу актерима васпитно-образовног процеса, сталне рефлексије и саморефлексије у васпитно-образовном процесу.

У ПУ,,Радост“ 2020/21. године, у четири објекта пилотиран је Модел Заједнице професионалног учења, а током2021/22. године васпитно особље вртића ,,Сунце“, које је језгро промене, прошло је обуку и примену Модела. Модел ЗПУ је оснажио стручне сараднике, васпитаче и медицинске сестре васпитаче да критички и рефлексивно
преиспитују, мењају и развијају своју праксу и сарадњу са колегама у вртићу, као и са колегама из других предшколских установа. Након пленарних излагања у којима су се присутнима обратиле представнице МПНТР Марија Белензада и Ана Којић, директорка ПУ ,,Радост“ Вера Јовановић, помоћник градоначелника за област друштвене делатности Мирослав Петковић, заменица председнице СУМСПУС Драгана Антићи, стручни сарадник ПУ,,Радост“ Александра Мићовић, додељене су захвалнице, а рад је настављен у четири сесије, у два објекта ,,Сунце“ и ,,Бамби“.

16.10.2022

16. Октобар – Светски дан хране

Светски дан хране један од најважнијих датума у Календару јавног здравља. Обележава се већ три деценије у преко 150 земаља света. Здравствено промотивне активности које се реализују, традиционално су
усмерене на најмлађе. Деци се пружа прилика да своја знања обогате и прошире о значају правилне исхране за здравље. У нашем вртићу ,,Радост 2,, је обележен Дан здраве хране. Уз пригодан програм деце млађе и предшколске групе везано за здраву храну, били су присутни родитељи обе групе, запослени из Завода за јавно здравље, патронажна служба Дома здравља, превентивна служба Дома здравља, професори и ученици медицинске школе, Ана Благојевић нутрициониста ПУ Радост и превентивна служба ПУ Радост.

31.10.2022

Мали ватрогасци

Старија група деце вртића “Надежда Петровић” у посети Ватрогасној служби, у пратњи васпитача Јелена Јаковљевић и Сојка Чворовић, у оквиру пројекта “Мали ватрогасац”

15.10.2022

15. октобар – Светски дан чистих руку

Светски дан чистих руку се обележава као дан посвећен заступању прања руку сапуном као једноставног, ефикасног и приступачног начина за спречавање болести и спашавање живота.
Дан прања руку првобитно је био намењен деци, а сада подстиче све који од ове корисне навике могу имати добробити. Сваке године се акцији придружи око 200 милиона људи широм света у преко 100 земаља, а акцију подржавају владе, међународне институције, организације цивилног друштва, невладине организације, приватне компаније и појединци.
И ове године, деца наше установе обележила су овај дан. У сарадњи са ЗАВОДОМ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ и Средњом медицинском школом, у вртићу “Радост 1” организовано је дружење предшколаца, старијака и средње групе са ученицама медицинске школе и гостима из ЗЈЗ, где су сви припремили пригодан програм у вези хигијене руку.

07.10.2022

ЧУВАРИ ПРИРОДЕ

У вртићу Невен, васпитачи и деца су заједно приредили представу ,,Чувари природе”, у оквиру Дечије недеље, радећи на развијању дечије свести о очувању природе, приближивши деци, на њима близак начин проблеме који постоје, а за које је су криви лоши поступци људи.

05.10.2022

ЈЕСЕЊА РАДИОНИЦА

У оквиру дечије недеље 05.10.2022. године, у вртићу Мајски цвет одржана је јесења радионица у којој су учешће узела деца, родитељи и васпитачи. Циљ радионице је не само израда креативних продуката, већ изградња партнерског односа родитеља и васпитача.

23.05.2022

БИЦИКЛИЈАДА 2022.

Дечији вртић “Бамби” традиционално сваке године, још од давне 2000. године, у  Булевару Вука Караџића организује дечју бициклијаду.
Ове године одржана је 18.маја и у њој је учествовало преко 100 деце вртића и јаслица “Бамби” са својим родитељима и васпитачима.
Овој манифестацији предходе активности из области безбедности деце у саобраћају, а некима је ова манифестација послужила и као провокација за започињање нових пројеката.
Сваке године у организацији бициклијаде подршку вртићу пружа Саобаћајна полиција Чачка која затвара и обезбеђује булевар и стара се да сви учесници буду безбедни. Сарадњу са Саобраћајном полицијом настављамо и узвраћамо им посету у јуну 2022.
Занимљивост везана за ову манифестацију је та, да се њој радо прикључују и школарци- некадашњи полазници дечјег вртића “Бамби”.
Ове године поред бицикли у булевару су се завртели и точкови ролера и тротинета. Малишани су провозали бицикле са помоћним точкићима док су они мало старији поносно показали своју вештину вожње “без точкића”.

23.05.2022

СВЕТА ПЕТКА ИЗВОРСКА

ПУ “Радост” је организовала хуманитарну акцију прикупљања помоћи за манастир СВЕТА ПЕТКА ИЗВОРСКА код Параћина. Монахиње манастира брину о осамдесет осам штићеница ометених у развоју.

Корисници предшколске установе, као и запослени, су прикупили значајну помоћ, а и покренули акцију код бројних предузећа и физичких лица. Прикупљена средства као и новчана помоћ предата је 22.05.2022.године.

Акцију је значајно помогао и хуманитарац Владе Драгић, који је између осталог и одвезао помоћ до манастира.

20.04.2022

ХРИСТОР ВАСКРСЕ

У среду, 20.04.2022. у дечјем вртићу “Бамби” одржана је ускршња приредба. Након приредбе у холовима вртића организована је ускржња изложба за родитеље и локалну заједницу. Деца свих узрасних група, од оних најмлађих, јасленог узраста, па све до најстаријих предшколаца уз ускршње рецитале, песме и игре дочекују овај радосни празник.

Ускршње приредбе на којима учествују сва деца и васпитачи традиционално се одржавају у вртићу “Бамби” већ десет година, оно што је ове године унапређено јесте остваривање сарадње и заједничких активности деце јасленог и вртићског узраста што ће поред добре атмосфере и радости деци олакшати скори прелазак из јаслица у вртић. Кроз заједничке активности и игру деца јасленог узраста уз помоћ мало старијих другара из вртића упознају простор, одрасле и децу и на тај начин стичу искуства која ће им олакшати адаптацију и прелазак у вртићске групе.

Христос васкресе, радост донесе!
Срећан празник!

15.04.2022.

ПРОЛЕЋНЕ РАДИОНИЦЕ

У вртићу “Мајски цвет” одржане су пролећне радионице деце, родитеља и васпитача. Идеја је била да се породица доведе у вртић и узме активно учешће у опремању просторних целина у којима бораве деца. Одзив родитеља је био фантастичан и сви заједно провели су изузетно квалитетно и продуктивно време.

15.10.2021.

САЈАМ РОДИТЕЉСТВА

Конференција поводом отварања “Сајма родитељства”, одржана је 14.10.2021. у 12 часова. Чачак је први од шест градова у Србији у којем ће се реализовати пројекат “Сајам родитељства”. Предшколској установи “Радост” указано је поверење да заједно са Unicefom, Министрарством просвете науке и технолошког развоја, Локалном самоуправом града Чачка уз финансијску подршку Светске банке и партнерима буде носилац овог значајног пројекта. Партнери на пројекту су: Дом здравља Чачак, Ценатр за социјални рад Чачак, ШОСО, “1 Новембар”, Удружење МНРО, Завод за јавно здравље Чачак, Уметничка галерија “Надежда Петровић”, Градска библиотека “Владислав Петковић Дис”, Музичка школа “Др Војислав Вучковић”.
Домаћин Сајма је вртић “Бамби”.

15.10.2021.

ПОСЕБАН КОЛЕКТИВНИ УГОВОР

Синдикална организација ПУ “Радост” Чачак, је потписала нов Посебан Колективни Уговор, који је пример свим Предшколским Установама у Србији, јер запосленима даје далеко већа права од оних које им закон пружа.

28.05.2021.

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА – ДОМ КУЛТУРЕ

Завршна приредба предшколаца традиционално је одржана 28.05.2021 у Дому културе. Поштујући епидемиолошке мере, родитељи су приредбу гледали подељени у групама.


27.05.2021.

СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ВАСПИТАЧА

На стручном усавршавању васпитача у Врњачкој Бањи, тим вртића “Мајски цвет” презентовао је свој рад: “Један дан у вртићу”, кроз животно практичне ситуације. ПУ “Радост” је још једном показала да је њен начин рада, пример добре праксе међу предшколским установама.


24.05.2021.

ПОМОЋ ЗА РЕЉУ

На иницијативу васпитача вртића Мајски цвет, одржана је радионица са децом и родитељима. Предивне Васкршње декорације су под покровитељством ПУ “Радост” продаване на хуманитарном базару, на коме су прикупљена значајна средства за лечење дечака Реље Јовановића.


02.11.2018.

ПРОЈЕКАТ “СЕПАРАЦИЈА НИЈЕ СЕКИРАЦИЈА”

У ПУ „Радост“ успешно је спроведен пројекат „Сепарација није секирација“ који је проглашен
једним од најиновативнијих пројеката у 2020. години од стране кабинета министра без портфеља
задуженог за демографију и популациону политику.


24.11.2018.

ДЕЧИЈЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ

У суботу, 24.11.2018.године у хали КК “Борац” одржане су Дечије олимпијске игре . На Дечијим олимпијским играма било је 400 учесника који су се такмичили су шест тематских игара.
Промотери Дечијих олимпијских игара били су Ана Јоковић и Душко Савановић прослављени кошаркашки асови. Дечије олимпијске игре подржало је Министарство омладине и спорта и њихов представник Горан Вјештица, председник савеза за предшколски спорт, био је присутан на манифестацији.

Првопласирани на Дечијим олимпијским играма била су деца из вртића „Бамби“ . Прва три места добила су пехаре, а сви учесници медаље и поклоне. Дечије олимпијске игре је снимала и пратила Национална телевизија – РТС,Блиц , као и сви локални медији.


05.10.2018.

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ПРЕДШКОЛАЦА

Завршна приредба за предшколце “Радујем се бићу ђак” традиционално се одржава сваке године у мају. Ове године тема приредбе била је „Љубав”. Приредба је организована у два термина. На приредби је учествовало 380 предшколаца из целодневног и четворочасовног програма.


05.10.2018.

КРОС РАДОСТИ

У петак, 05.10.2018.г. са почетком у 10:00 часова у дворишту вртића
“Сунце” и “Бамби” одржан је јесењи крос “Крос радости”. Учесници су предшколци ПУ „Радост“ и васпитачи чланови Тима за спортске активности. На манифестацији су присуствовала деца из вртића “Полетарац“ и ШОСО “1.новембар”.

Првопласирани у тркама добили су дипломе и медаље.

Прво троје пласираних из категорије дечака:

I место- Стефан Крџић /вртић „Надежда Петровић“/
II место – Вук Курћубић /вртић „Бамби“/
III место – Петар Филиповић /вртић

Прво троје пласираних из категорије девојчице:

I место-Марина Исаиловић / вртић „Сунце“
II место – Јана Ђукић /вртић „Бамби“/
III место – Јулија Јаковљевић /вртић „Бамби“/


30.04.2018.

ХУМАНИТАРНИ ФЕСТИВАЛ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА

У Дому културе 30.04.2018. године одржан је Фестивал позоришних представа. Фестивал је био хуманитарног карактера, учесници су били деца, родитељи и васпитачи.
Представу „Вук и пријатељи“ извеле су медицинске сестре васпитачи из вртића „Сунце“, представу „Бајка из парка“ осмислили су родитељи и васпитачи из вртића „Радост 1“, представу „Срећан крај“ извели су васпитачи и медицинске сестре васпитачи из вртића „Невен“. У програму су учествовали дечак из вртића „Радост 1“ који је на флаути је извео Хајднову композицију Аријета и девојчица из вртића „Мајски цвет“ са рециталом „Дете није дете“.


01.06.2018.

БАМБИ ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

У првој недељи јуна вртић „Бамби“ отворио је своја врата за све који су желели да учествују у активностима које су организовали васпитачи и деца у сарадњи са родитељима и представницима локалне заједнице.

1. јуна 2018. на Међународни дан детета организоване су креативне радионице са децом ,родитељима и медицинским сестрама.

4. јуна 2018.год. – Организована је изложба продуката и пројекција едукативног еколшког филма „Селектовање отпада“ – у посети су била деца из вртића „Сунце“ , два одељења трећег разреда ОШ“Драгиша Мишовић“, родитељи, баке и деке.

5. јуна 2018.год. – Деца вртића „Бамби“ учествовала су на еколошком карневалу.

6. и 7. јуна 2018. – Организоване су завршне приредбе предшколаца , гости су били родитељи деце и чланови породице.

8. јуна 2018.год. – Организована је седамнаеста „Бициклијада . Учесници су били деца која похађају вртић „Бамби“ и деца из града која су се пријавила за учешће. У сарадњи са Саобраћајном полицијом, СУП Чачак, саобраћај у делу Булевара Вука Караџића ,испред вртића ,био је заустављен у периоду од 17 до 17: 30 часова.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.