Активности


05.10.2018.

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ПРЕДШКОЛАЦА

Завршна приредба за предшколце “Радујем се бићу ђак” традиционално се одржава сваке године у мају. Ове године тема приредбе била је „Љубав”. Приредба је организована у два термина. На приредби је учествовало 380 предшколаца из целодневног и четворочасовног програма.


05.10.2018.

КРОС РАДОСТИ

У петак, 05.10.2018.г. са почетком у 10:00 часова у дворишту вртића
“Сунце” и “Бамби” одржан је јесењи крос “Крос радости”. Учесници су предшколци ПУ „Радост“ и васпитачи чланови Тима за спортске активности. На манифестацији су присуствовала деца из вртића “Полетарац“ и ШОСО “1.новембар”.

Првопласирани у тркама добили су дипломе и медаље.

Прво троје пласираних из категорије дечака:

I место- Стефан Крџић /вртић „Надежда Петровић“/
II место – Вук Курћубић /вртић „Бамби“/
III место – Петар Филиповић /вртић

Прво троје пласираних из категорије девојчице:

I место-Марина Исаиловић / вртић „Сунце“
II место – Јана Ђукић /вртић „Бамби“/
III место – Јулија Јаковљевић /вртић „Бамби“/


30.04.2018.

ХУМАНИТАРНИ ФЕСТИВАЛ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА

У Дому културе 30.04.2018. године одржан је Фестивал позоришних представа. Фестивал је био хуманитарног карактера, учесници су били деца, родитељи и васпитачи.
Представу „Вук и пријатељи“ извеле су медицинске сестре васпитачи из вртића „Сунце“, представу „Бајка из парка“ осмислили су родитељи и васпитачи из вртића „Радост 1“, представу „Срећан крај“ извели су васпитачи и медицинске сестре васпитачи из вртића „Невен“. У програму су учествовали дечак из вртића „Радост 1“ који је на флаути је извео Хајднову композицију Аријета и девојчица из вртића „Мајски цвет“ са рециталом „Дете није дете“.


24.11.2018.

ДЕЧИЈЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ

У суботу, 24.11.2018.године у хали КК “Борац” одржане су Дечије олимпијске игре . На Дечијим олимпијским играма било је 400 учесника који су се такмичили су шест тематских игара.
Промотери Дечијих олимпијских игара били су Ана Јоковић и Душко Савановић прослављени кошаркашки асови. Дечије олимпијске игре подржало је Министарство омладине и спорта и њихов представник Горан Вјештица, председник савеза за предшколски спорт, био је присутан на манифестацији.

Првопласирани на Дечијим олимпијским играма била су деца из вртића „Бамби“ . Прва три места добила су пехаре, а сви учесници медаље и поклоне. Дечије олимпијске игре је снимала и пратила Национална телевизија – РТС,Блиц , као и сви локални медији.


01.06.2018.

БАМБИ ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

У првој недељи јуна вртић „Бамби“ отворио је своја врата за све који су желели да учествују у активностима које су организовали васпитачи и деца у сарадњи са родитељима и представницима локалне заједнице.

1. јуна 2018. на Међународни дан детета организоване су креативне радионице са децом ,родитељима и медицинским сестрама.

4. јуна 2018.год. – Организована је изложба продуката и пројекција едукативног еколшког филма „Селектовање отпада“ – у посети су била деца из вртића „Сунце“ , два одељења трећег разреда ОШ“Драгиша Мишовић“, родитељи, баке и деке.

5. јуна 2018.год. – Деца вртића „Бамби“ учествовала су на еколошком карневалу.

6. и 7. јуна 2018. – Организоване су завршне приредбе предшколаца , гости су били родитељи деце и чланови породице.

8. јуна 2018.год. – Организована је седамнаеста „Бициклијада . Учесници су били деца која похађају вртић „Бамби“ и деца из града која су се пријавила за учешће. У сарадњи са Саобраћајном полицијом, СУП Чачак, саобраћај у делу Булевара Вука Караџића ,испред вртића ,био је заустављен у периоду од 17 до 17: 30 часова.